Levensfasecoaching Kapper
Levensfasecoaching Coaching Groep


Levensfasecoaching

Isabel Rodriques is coach en trainer. In haar bedrijf Levensfasecoaching helpt zij 49+ vrouwen met het herontdekken van hun werkplezier en levenslust.

Isabel vertelt:

"Anke is een zeer warme persoonlijkheid, zij is erg toegankelijk in haar professionaliteit. Daarom voel ik mij erg ontspannen en op mijn gemak als zij inzoomt en met haar camera er ‘bovenop’ zit. Bij een meer afstandelijke iemand had ik mij erg ongemakkelijk gevoeld. Want in principe hou ik niet zo van camera’s! Ik ben blij dat ik voor Anke heb gekozen, vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd, zij kan heel goed afstemmen op wat ik wil overbrengen. Ik vind haar foto’s mooi, professioneel en artistiek. " 

"De reportage heeft een prachtige impressie van mijn training opgeleverd, de deelnemers zijn erg blij met het resultaat en ik ook, zelf heb ik veel complimenten ontvangen op mij profielfoto op facebook. Wat ik zeer waardevol aan de reportage vind, is dat het net zo natuurlijk overkomt als het echt in de praktijk was. Ik ben blij dat Anke een groot deel van de training aanwezig is geweest. Zij heeft de sfeer goed overgebracht in haar reportage. Het was erg leuk, ontspannend en het heeft prachtig beeldmateriaal opgeleverd voor andere campagnes."

"Ik ben zeer tevreden en zou Anke zeker aanbevelen, echt de moeite waard om Anke mee te laten lopen met je evenement. Het levert zeer natuurlijke sfeer foto’s op."

www.levensfasecoaching.nl

 


Delen via social media? Ja graag..

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-19955231.