Wees Veilig
Wees Veiig  Anke Bot Fotografie 5599


Wees Veilig

Wees Veilig beveiligt. Het bedrijf is gespecialiseerd in brand- , inbraak - en camerasystemen.

Manon Bakker vertelt

Een leuke en geslaagde samenwerking

"Het werd voor Wees Veilig tijd om de teksten op de website te versterken met beeld. Echt beeld om een persoonlijke touch te geven aan de website. Na wat research op internet naar mogelijke fotografen kwam ik op de website van Anke terecht. Hier stonden mooie foto’s op die mij meteen aanspraken en na wat mailcontact volgde er al snel een kennismaking.

Voorafgaand aan dit gesprek had Anke de website al bekeken. Hierdoor verliep het gesprek vlot en kon Anke een goede indicatie geven van de mogelijkheden. Vanuit onze kant was het tijdens de kennismaking al snel duidelijk dat we met Anke wilde samenwerken. Om fotosessie zo goed mogelijk te laten verlopen, adviseerde Anke om een draaiboek voor die dag te maken. Anke gaf tips over de inhoud hiervan.

Tijdens het maken van het draaiboek kwamen we erachter dat we meer tijd nodig hadden dan we in eerste instantie gepland hadden. Gelukkig was Anke flexibel en konden we iets uitlopen die dag. Erg fijn, want zo kon alles op 1 dag gepland worden.

De dag van de fotosessie ging dus goed voorbereid van start met een strakke planning in het vooruitzicht. De fotosessie begon op kantoor en later gingen we naar verschillende locaties.

Een week later ontvingen we de foto’s in verschillende resoluties. De hoge resolutie en de resolutie/afmeting die direct geschikt is voor de website.

Na het toevoegen van de foto’s op de website bleek de afmeting niet te passen in het kader van de banner. Een fout vanuit onze kant. Anke wilde de foto’s voor ons opnieuw bijsnijden. Zo was het probleem vrijwel direct opgelost en konden we de foto’s alsnog snel op de website plaatsen.

Al met al zijn we zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Als we in het vervolg nog eens professionele foto’s willen laten maken zullen we zeker weer aan Anke denken."

 

https://weesveilig.nl/
Delen via social media? Ja graag..

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-19955231.