streekmeesters3.jpg


Streekmeesters

Supermarkt PLUS heeft veel streekproducten in de schappen. Dit zijn producten van hoge kwaliteit, gemaakt door lokale leveranciers uit de regio. Enkele problemen waar tegenaan wordt gelopen is dat teveel mensen aan de producten voorbij lopen en ze niet herkennen als lokaal. PLUS 't Lam was hierin de eerste opdrachtgever. De opdrachtomschrijving was om een label te ontwikkelen waardoor PLUS 't Lam nog meer onderscheidend wordt middels de streekproducten. In samenwerking met Karin van Zanten heb ik het label STREEKMEESTERS ontwikkeld. 

Streekmeesters zijn lokale en regionale leveranciers die binnen supermarkten van PLUS hun verse en eerlijke producten leveren. Dit zijn allemaal lekkernijen van hoge kwaliteit die ambachtelijk zijn bereid. Vaak volgens oud, en soms geheim, familierecept. Met liefde voor de dieren, de natuur en de omgeving. Die werkwijzen sluiten goed aan op het uitgangspunt van PLUS: Goed eten, daar houden we van. Met hun heerlijkheden geven de lokale en regionale leveranciers een extra plus aan PLUS. Daarvoor komen klanten zelfs speciaal naar de winkel toe.

De promotie in de supermarkt bestaat uit 30 banners in de winkel, een eigen Streekmeesters magazine, reclamemateriaal, advertenties, sociale media actie materiaal en proeverijen. Inmiddels zijn de Streekmeesters ook vertegenwoordigd in PLUS Elbert van den Doel en PLUS van Holten.

Wil je meer weten of alle Streekmeesters bekijken?

website Streekmeesters
 

 

 

 


Delen via social media? Ja graag..

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-19955231.